fbpx

Skip links

Random Maart: Opnames met een BN’er en veel waterstof

Vanaf 1 maart was de studio dan eindelijk ready to use. Zelf hebben we er al flink gebruik van gemaakt en ook de eerste reserveringen druppelden binnen. Daarover lees je straks meer. Maart was onverwachts mega maar dan ook mega druk. Veel automotive maar we zaten ook in het financiële circuit en de kids kleding.

Toyota producties

Voor Toyota Nederland schoten wij deze maand weer een hoop nieuwe content. Van de Thuis Tour tot tankvideo’s tot een mysterieuze opnames met een bekende Nederlander. Wie dat is, dat mogen we helaas nog niet vertellen. Naar verluidt zal dit pas na 12 April bekend worden want dan gaat ook de video live. Deze maand stonden o.a. de nieuwe RAV4 en de Mirai op het programma. De Mirai is een speciaaltje want deze auto rijdt natuurlijk op waterstof. Uniek en erg gaaf om deze techniek mee te mogen maken. Verder schoten we uitlegvideo’s over hoe je waterstof moet tanken en hoe het opladen van een elektrische auto nou precies werkt. Al met al een hoop auto deze maand!

Toyota Hilux

Vorige maand schoten we de nieuwe Hilux op het strand van Brouwersdam. Stralend mooi zomers weer. Nog geen week later lag er 4o cm sneeuw. Ik weet niet welke situatie nou beter was haha. Natuurlijk zijn we erg blij met het resultaat. De video is live!

Regiobank

In opdracht van ASEGA schoten wij een interview met de directeur van de Volksbank Groep waar o.a. Regiobank ook onder valt. De video werd intern ingezet tijdens een live event.

Food fotografie en video’s voor Monarh

Voor Restaurant Monarh schoten wij deze maand weer een aantal “how to” video’s en foto’s voor de Sterrenchefbox waar zij hun thuismenu op aanbieden. Zelf op sterrenniveau koken? Met de juiste ingrediënten en uitleg creëer je een sterrenrestaurant in je eigen woonkamer.

WOED en Fatherhood in de studio

Dit keer mochten wij alleen toekijken, ook leuk. WOED en Fatherhood huurden onze studio zodat zij zelf mooie content konden schieten van hun nieuwe collectie. Uiteraard door gebruik te maken van al onze faciliteiten. Interesse om gebruik te maken van onze studio? Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat

Houtside in de studio

Tafels, tafels en nog eens tafels. Ook dat past op onze 6 bij 4 meter limbo. Houtside besloot daarom langs te komen om wat tafels vast te laten leggen. Doen we!

Skurk Kidslabel

Skurk is een jongens kinder kledingmerk uit Etten-Leur. Kleurrijke en stoere kleding voor jongens vanaf 6 jaar. Voor Skurk schoten wij enkel en alleen lookbook foto’s voor de website.

Vlog 3

Een kijkje achter de schermen? Voor wie, met wie en hoe? Check onze maandelijkse vlogs!

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.