fbpx

Skip links

Random Februari: Food, Fashion en Dionne Slagter in de studio!

Vorige maand lieten wij al weten dat we bezig waren met een bedrijfspand. Inmiddels is het alweer maart en hebben wij heel de maand februari de tijd genomen om de studio vorm te geven. In onze februari vlog laten we tevens het proces zien van de bouw van deze studio.
Per 1 maart is de studio ready to use. Niet alleen gebruiken we deze studio voor onze eigen klanten maar kan deze ook extern gehuurd worden. Meer informatie hierover vind je hier!

Productie Toyota Hilux

Voor Toyota Nederland schoten wij deze maand met de nieuwe Hilux. De locatie voor deze shoot was al gauw duidelijk, strand Brouwersdam. Deze stoere ruige pick-up kwam hier volledig tot zijn recht en heel toevallig was het ook nog eens bijzonder mooi weer. De video is helaas nog niet online maar graag delen wij alvast wat foto’s.

Shoot Rixona Aviko

Voor Rixona Aviko mochten wij intern productfoto’s schieten van pizza’s en dan eigenlijk van één specifiek ingrediënt dat nieuw ontwikkeld is door Rixona Aviko. Helaas is dit ingrediënt nog strikt geheim en dus delen wij nu alleen nog deze behind the scene foto’s.

Shoot Cowboysbag AW21

Deze maand mochten wij voor Cowboysbag de campagne video’s voor de nieuwe collectie AW21 vastleggen. Waanzinnig leuk team op een waanzinnig toffe locatie, namelijk Hotel Beijers in Utrecht. Vintage noch klassiek!

Food fotografie Monchou

Tilburg heeft er een nieuw restaurant bij. Restaurant Monchou is gevestigd in het gebouw van Plan T. Monchou is tevens het kleine zusje van sterrenrestaurant Monarh waar wij ook alle food fotografie voor verzorgen. Aangezien het restaurant door de corona maatregelen nog steeds niet open is hebben wij het complete thuismenu gefotografeerd. Heerlijke gerechten voor het oog en voor de maag.

Studio progressie

Zoals je eerder kon lezen hebben we afgelopen maand hard gewerkt om de studio operationeel te krijgen. Vanuit een lege loods en complete studio inclusief kantoor opbouwen kost wat tijd maar het resultaat mag er zijn. Natuurlijk moeten we het kantoorgedeelte nog een beetje opleuken en finetunen maar dat zal in de komende weken gaan plaatsvinden. Interesse om gebruik te maken van onze studio? Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat

Shoot met Dionne Slagter ( Onnedi )

Dionne Slagter is online ook wel bekend als Onnedi en heeft meer dan 800.000 abonnees op YouTube en meer dan 500.000 volgers op instagram. Dionne heeft de aftrap gehad voor een portretshoot in onze eigen studio.

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.