fbpx

Skip links

Random Januari: Drift shots en op zoek naar een bedrijfspand!

Januari 2021 zijn we knallend begonnen. We hebben super gaaf werk mogen vastleggen en ook zijn we alweer bezig met nieuwe ideeën en prospects. Daarnaast zijn we ook druk bezig met allerlei ontwikkelingen waaronder een eigen studio! Volgende maand vertellen we hier zeker meer over maar eerst even een mooi beeld van wat we in januari allemaal weer hebben mogen doen.

Showreel 2021

Elk jaar maakt Super Random een showreel met de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Niet alleen de merken waarvoor we werken willen wij mooi in beeld brengen, maar we vinden het ook erg belangrijk dat potentiële klanten een goed beeld krijgen van wat Super Random te bieden heeft.

De showreel van 2021 staat online en is hier te bekijken!

Productie Toyota Yaris Cross

In januari mochten wij ook weer voor Toyota aan het werk want de Yaris Cross stond dit keer op de planning. Dit model van Toyota is nog niet op de weg te vinden. Bij studio34 in Almere hebben wij deze mooie, compacte hybride SUV van Toyota vast mogen leggen voor de Thuis Tour.

De video hiervan mag helaas nog niet online en ook de kleur is nog onder embargo. Super geheim allemaal maar het is wel een model om naar uit te kijken!

Oplevering video’s Toyota

In onze eerdere blogs hebben jullie al werk voor Toyota voorbij zien komen. In januari zijn er namelijk een aantal video’s online gekomen die wij eerder nog niet konden of mochten delen.

Deze willen wij jullie natuurlijk niet onthouden dus hierbij alsnog de video’s van de Proace Electric dubbele cabine, Land Cruiser en de GR Supra.

Shoot met actrice Anouk Maas

Als je energie wilt hebben is Anouk Maas de persoon die je nodig hebt. Begonnen als musicalster heeft ze zich een weg naar de tv en film gezongen en gedanst. Met een rol in GTST en ‘onze jongens’ heeft Anouk al haar dromen waargemaakt.

Anouk is een fantastische persoonlijkheid en schittert voor de lens. Bekijk ons werk hieronder.

Productie Toyota Highlander

Voor Toyota mochten we deze maand ook de weg op met de Toyota Highlander, een zeer ruime, hybride SUV die direct indruk maakt. Het betreft hier om “de eerste rit” wat een nieuw concept is na de “first impression”.

De video hiervan is nog niet final dus voor nu alleen behind the scenes.

Productie Toyota GR Yaris

Om de reeks voor Toyota nog verder uit te breiden werd ook de Toyota GR Yaris  vastgelegd. In eerste instantie een herkenbaar model van Toyota maar totaal opnieuw ontworpen in samenwerking met het Toyota GAZOO Racing World Rally Team en dus vol met geavanceerde technieken. Krachtig en sensationeel. Behalve op de weg hebben we bij de GR Yaris ook beelden op het Midland Circuit in Flevoland geschoten.

Ook deze video is nog niet klaar dus voor nu alleen de behind the scenes.

Januari vlog

Vanuit Super Random laten we graag zien wat we doen en hoe we het doen. Om een nog beter beeld te krijgen zijn we deze maand gestart met een vlog. Hierin laten wij zien hoe een productie tot stand komt, we nemen jullie mee achter de schermen en on the road.

De eerste staat al online!

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.