fbpx

Skip links

Random December: Dure auto’s, livestreams en borstkolven!

Natuurlijk starten we met de beste wensen voor 2021. Mag dat nog op 7 januari? Wel ja!
Ondanks alles is 2020 voor Super Random een fantastisch jaar geweest. Zo hebben wij in het afgelopen jaar geleerd om nog creatiever te denken, onze klanten op een nieuwe manier te bedienen, maar vooral ook om meer aandacht te hebben voor onze familie en vrienden.
Laten we 2021 dan ook ingaan met een positieve mindset en energie. Wij hebben er ontzettend veel zin in.

Webinar Event SD Worx Livestream

Corona gooit bij iedereen veel roet in het eten, ook bij bedrijven. Zo hebben wij voor SD Worx, in samenwerking met Pull Productions, een livestream opgezet zodat de webinar dat zij op de planning hadden staan gewoon door kon gaan.

Super Random kan op elke locatie met een internet verbinding een livestream opzetten. Meer informatie hierover kan natuurlijk opgevraagd worden via de whatsapp bubble rechts onderin.

Productfotografie Sanitair Royal

In navolging van de opdracht van november hebben wij ook deze maand weer producten mogen fotograferen voor Sanitair Royal. Het aanbod kranen dat zij aanbieden gaat met de tijd mee en het assortiment wordt dan ook regelmatig aangevuld met nieuwe modellen.

Productvideo en Brandfilm Nurture Goods

Vorige maand hebben jullie al kunnen lezen dat wij voor Nurture Goods een productvideo en brandfilm hebben mogen maken. Deze is in december afgerond en kunnen wij jullie nu dan ook laten zien, extra speciaal is dat in deze video Hailey te zien is!

Fotografie kookboek bekende Tilburgers

Samen met sterrenrestaurant Monarh, ASEGA en QPromotions hebben wij voor het Ronald McDonald huis Tilburg meegewerkt aan een kookboek met bekende Tilburgers. Bekende namen als Guus Meeuwis, Gers Pardoel en Leo Alkemade hebben hieraan bijgedragen. De volledige opbrengst van dit boek gaat naar het Ronald McDonald huis in Tilburg.

Een impressie van de gerechten kun je vinden op de case pagina, hierbij wel alvast een beeld van hoe het boek eruit ziet!

Mini commercial Regiobank

In opdracht van ASEGA hebben wij enkele mini commercials mogen maken voor Regiobank. Deze commercials zijn geproduceerd omdat zij dit jaar 100 jaar bestaan. Het project loopt nog dus helaas mogen wij nog niets laten zien.

De commercials zullen over enige tijd op social media verschijnen. Hier alvast een sneak peak behind the scenes.

Productie Toyota Proace EV

Niet alleen op het gebied van personenauto’s is Toyota innovatief. Ze hebben ook een reeks bedrijfswagens voor iedere ondernemer. Zo brachten ze onlangs een nieuwe elektrische bedrijfsbus op de markt. Daarom hebben wij voor de Toyota Proace EV de first impression video op mogen nemen in Studio34x in Almere.

Ondanks dat de video nog niet gereed is, hier alvast enkele behind the scene beelden van deze studioproductie.

Fotografie restaurant Wolfslaar

Ondanks dat de horeca al een tijdje stil ligt liggen de ontwikkelingen bij restaurant Wolfslaar niet stil. Voor het nieuwe menu hebben we weer mooie gerechten gefotografeerd. De foto’s hiervan zullen onder andere gebruikt worden voor social media.

Foto’s waarvan wij in ieder geval beginnen te watertanden willen wij jullie natuurlijk niet onthouden.

Fotografie D2 Automotive

Behalve video’s voor banken en foto’s van schitterende gerechten hebben wij in december ook auto’s mogen fotograferen voor D2 Automotive. Zij bieden auto’s aan in het hogere segment zoals BMW, Audi en Mercedes Benz.

Hierbij tonen wij graag een impressie van ons werk.

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.