fbpx

Skip links

Random November: Baby’s, Gamen en Auto’s

November is weer een drukke maand geweest met super vette opdrachten. Niet alleen was het druk qua werk maar Leandro is ook vader geworden, op 1 november is Hailey geboren! Laten we even terug kijken op de hoogtepunten van november.

Fotoshoot Game Castle

Game Castle richt zich op de verkoop van amusement, niet alleen de nieuwste arcadekasten maar ook de retro en vintage zijn hier te vinden. Game Castle is een internationale leverancier waarvan de showroom een fantastische verzameling heeft van alle beschikbare items. 

Voor Game Castle hebben wij een fotoshoot mogen uitvoeren ten behoeve van de nieuwe website en de social media kanalen.

Productfotografie Sanitair Royal

Sanitair Royal biedt een groot assortiment kranen voor badkamer en keuken, onmisbaar in elk huis en vaak de finishing touch.

Voor de verkoop via bol.com hebben wij nieuwe productfoto’s gemaakt. Schitterende kranen die je interieur afmaken zoals jullie zien.

Shoot Monarh SterrenchefBox

Restaurant Monarh  heeft tijdens de corona periode niet stilgezeten op het gebied van innovatie. Vanaf nu kan hier door iedereen een Sterrenchefbox besteld worden, hierin zit alles wat je nodig hebt om zelf een sterren maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Voor Monarh hebben wij uitlegvideo’s en foto’s gemaakt van de recepten, watertandend lekkere gerechten!

Shoot Nurture Goods

Van voeding voor volwassenen naar voeding voor baby’s. Nurture Goods verkoopt een kolfapparaat, waarbij zij zich als merk richten op het ontzorgen van de ouders. Voor dit merk hebben wij een productvideo en een brandvideo mogen maken.

Helaas kunnen wij de beelden hiervan nog niet laten zien, hier wel alvast een sneak peak behind the scene!

Shoot Para Mi FW2021

Specialisme leidt tot perfectie, dat is het streven van Para Mi. Sinds de oprichting van het merk in 2011 houden zij zich uitsluitend bezig met het ontwerpen van damesbroeken, broeken voor dames met elk silhouet.

Voor de collectie Fall/Winter 2021 hebben wij een campagne video mogen maken tegelijk met een campagne storie, helaas mag deze video nog niet live.

Shoot Toyota Highlander

Begin 2021 brengt Toyota de Highlander op de Nederlandse markt, een ruime hybride SUV die ruimte biedt voor 7 personen. Een gezinswagen met niet alleen goede looks maar ook heel veel power. De toyota highlander is al langer verkrijgbaar in bijvoorbeeld Duitsland. In Nederland komt nu de 4e generatie uit, een geweldig nieuw model!

Voor Toyota Nederland hebben we de eerste indruk video mogen maken.

Toyota Mirai

De Toyota Mirai is de eerste auto die volledig op Waterstof rijdt. Sportief, zuinig en 100% visionair. De toekomst wordt met deze auto naar het heden gebracht.

Als eerste in Europa mochten wij beelden maken, bekijk hier deze fantastische auto.

Shoot Toyota Landcruiser

Niet alleen de nieuwe modellen worden door Toyota Nederland in the picture gezet, ook de modellen die al langer op de markt zijn krijgen de aandacht. Zo mochten we met de Toyota Landcruiser over het eiland van Maurik rijden, deze wagen kan elk terrein aan.

De video die we hebben gemaakt is momenteel nog in ontwikkeling.

Studioshoot Vedett

In opdracht van Duvel Moortgat hebben wij, in onze eigen studio, content mogen maken voor de socials van Vedett. Zie hieronder enkele van de resultaten, proost!

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.