fbpx

Skip links

Random December: De laatste producties van het jaar

Allereerst de beste wensen voor 2020. 2019 was een mooi jaar. Een hoop toffe producties mogen verzorgen en natuurlijk niet te vergeten de start van onze eigen Super Random podcast. Laten we even kort terugblikken naar december.

Kerstvideo Ooms Makelaars

De maand december staat natuurlijk volledig in het teken van Kerst en dat hebben we gemerkt. Een kerstgroet door middel van een video? Dat is een nieuwe trend gebleken. Voor Ooms Makelaars hebben we een audiovisuele kerstkaart geschoten die zij intern hebben verstuurd aan alle relaties en klanten. En zeg nou eerlijk, toch veel leuker dan een kaartje? 😉

Super, ben er mega blij mee!

Robbin Kroesbergen
Content Marketeer

Interne video voor Superunie

Superunie is een inkoopcoöperatie die 13 onafhankelijke retailorganisaties vertegenwoordigt in Nederland. De leden van Superunie voeren naast de bekende A-merken een groot aantal Eigen Merken in hun assortiment. Denk aan g’woon boodschappen, First Choice Cola en Melkan.

In samenwerking met The Communication Company produceerden wij een interne video voor de g’woon boodschappen. Zo bouwden wij een volledige greenscreen studio op locatie. Doen we g’woon! 😉

Bedankt man! Ziet er echt goed uit!

Bram van de Riet
Creative

Super Random Podcast #2: De toekomst van E-Commerce

In november zijn we van gestart gegaan met onze eigen podcast. In deze podcast bespreken we voornamelijk onderwerpen uit de creatieve industrie en online business. De eerste reacties waren positief dus reden genoeg om de podcast voort te zetten.

Deze maand hadden we e-commerce ondernemer Randy de Decker aan tafel. Randy is mede-eigenaar van online sieradenmerk Names4Ever. We spraken over de toekomst van e-commerce. Waar gaat het heen? Wat gaat de technologie ons brengen? De podcast is te beluisteren op Spotify, handig voor in de auto of tijdens werk. Liever kijken? We filmen de podcast ook op ons YouTube kanaal.

Heb je een tip? Ben je zelf geïnteresseerd om aan te schuiven? Laat het me weten!

Cowboysbag Autumn/Winter 2020

De fijne samenwerking tussen Super Random en Cowboysbag zet zich voort. We schoten wederom campagne videos voor het modemerk. Dit keer de herfst/winter collectie dus zoals de vorige shoots mogen we deze voorlopig nog niet tonen. Wel kunnen we je alvast wat stills uit de video en behind the scenes laten zien.

Employee branding video SD Worx

SD Worx ontwikkelt HR- en salarisoplossingen die zijn toegespitst op de nieuwe manier van werken. Hun visie op het HR-vakgebied, en de tools die je als HR- of salarisprofessional nodig hebt, zorgen voor een succesvolle moderne werkomgeving.

Om nieuwe mensen te werven en de positieve werksfeer over te brengen had SD Worx de Kerst Challenge in het leven geroepen. Alle teams en afdelingen streden met elkaar voor de winst: de mooiste kerstafdeling. Uiteraard mochten wij de video produceren.

Bedankt voor de leuke video, zag dat hij echt super tof was geworden!

Melanie Brugel
Online Marketeer

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.