fbpx

Skip links

Random November: Om je vingers bij af te likken

Man, wat gaat de tijd toch snel. We zitten alweer in de laatste maand van het jaar en wij kunnen niet wachten om 2020 in te luiden. Er komt nog een mega toffe showreel aan van al dat moois wat we dit jaar geschoten hebben. Hopelijk kunnen we die in Random December tonen. Tijd om terug te blikken naar november, let’s go!

Mister Miara live

Enkele maanden geleden schoten wij de launch campagne/brand film voor het gloednieuwe vegan tassenmerk Mister Miara. Inmiddels zijn ze live gegaan en mocht de video ook de wijde wereld in. Zie hier het resultaat!

Höveler International Brandfilm

Höveler is de eerste paardenvoerfabrikant van Duitsland en bestaat al sinds 1905! Höveler paardenvoer waar kwaliteit, ervaring en traditie hoog in het vaandel staan. Je kan wel zeggen dat ik inmiddels veel weet over paarden en paardenvoer. Dat maakt ons werk nou zo leuk. We schieten in zoveel verschillende branches.

Anyway, Höveler Nederland vroeg ons een brandfilm te produceren voor Nederland, België en Amerika. Drie films die ieder voorzien zijn van een voice-over. Uiteraard in het nederlands, vlaams en amerikaans. De brandfilms zullen in eerste instantie gebruikt worden om het merk te lanceren en de markt te veroveren in de desbetreffende landen. Zie hieronder het nederlandse resultaat.

Wauw. Ik ben ff stil. Weet niet zo goed wat ik moet zeggen, hij is gewoon zo vet.

Dennis Verkooijen
Managing Director

Food fotografie voor Kaai 12

Voor een nieuw te openen brasserie restaurant in het vlaamse Turnhout, Kaai 12, hebben wij de food fotografie verzorgd. We kunnen hier wel een heel lang verhaal van maken maar je wilt na het zien van deze foto’s eigenlijk maar één ding… eten. Althans dat hopen we. Fingerlicking… uh wrong commercial!

De eerste Super Random Podcast

Kennis delen, mensen inspireren en gewoon lekker discussiëren over alles wat te maken heeft met de creatieve kunst en online business. Inmiddels hebben we al wat interessante gasten op de lijst staan. Afhankelijk van de populariteit zullen we de podcasts in de toekomst wellicht opschroeven naar misschien wel een wekelijkse. Voor nu streven we naar een maandelijkse.

In deze eerste Super Random podcast praten we met de beste trouwfotograaf van Nederland, verkozen door Zankyou Weddings, Roy van der Wens. Hierin bespreken we hoe je jezelf nou kunt onderscheiden als bruidsfotograaf in nederland. De podcast is te beluisteren op Spotify, handig voor in de auto of tijdens werk. Liever kijken? We filmen de podcast ook op ons YouTube kanaal.

Heb je een tip? Ben je zelf geïnteresseerd om aan te schuiven? Laat het me weten!

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.