fbpx

Skip links

Random October: Van baby’s tot corporate

Oktober was werkelijk waar één van de meest hectische maanden dit jaar. Zoveel shoots en opleveringen. Uiteraard allemaal binnen de deadline dus dat voelt goed. Laten we beginnen bij het begin, let’s go!

Treatwell

Vrouwen zullen dit platform ongetwijfeld kennen, Treatwell. Eigenlijk een soort Booking.com voor je haar, nagels, massages etc etc. Inmiddels zit Treatwell zo’n beetje door heel Europa maar wij mochten dit keer voor de nederlandse tak aan de slag.

Voor Minful Mani filmden wij een korte promo. Een campagne die in het teken staat van self-care en mindfulness makkelijk maakt. Zelfs wij waren even helemaal zen tijdens het filmen. Check het resultaat hieronder.

Thanks!! Ik vind ‘m qua editing nu echt super! Ik ben oprecht heel tevreden.

Rinke Adema
Communications Manager

The Collector Hotel The Hague

Je hebt hotels en je hebt hotels. Tsibo en Celine Lin hebben in Amsterdam al twee succesvolle boetiek hotels maar mogen er vanaf December weer eentje bij rekenen, The Collector in hartje Den Haag. Bij The Collector faciliteren ze die behoefte met een inspirerende omgeving. Of je nu avonturen wilt delen met reisgenoten, over je nieuwe plannen wilt brainstormen met co-workers of na een lange dag in de stad lekker wilt landen in de lobby. 

In opdracht van Multiple Identity filmden we het PR event waarbij influencers en pers werden uitgenodigd voor the first look. Het resultaat is hieronder te bekijken. Naar verwachting opent The Collector in december haar deuren.

Numidia op Anuga 2019 in Keulen

De producten van Numidia vinden hun weg in meer dan 100 landen wereldwijd. De zuivelmarkt is een wereldmarkt. Afhankelijk van de marktomstandigheden kan het product worden gekocht in Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Oceanië of Azië. Numidia staat in contact met de beste zuivelproducenten ter wereld.

Voor Numidia hebben wij alle stand visuals verzorgd die tijdens de Anuga 2019 in Keulen werden vertoond. Een korte BTS video hieronder.

MaeMae

Van hotels en beauty naar baby’s. We komen zoveel inspirerende ondernemers tegen uit verschillende branches. Dat maakt het voor ons nog leuker. MaeMae is in oktober 2018 opgericht door vriendinnen Laura en Imke; interieur liefhebbers van het eerste uur. Toen Imke’s zoontje Todd werd geboren kwam zij al snel tot de conclusie dat babyspullen, met hun drukke, kinderlijke prints en kleuren, niet goed tot hun recht komen in een modern interieur. Dat moet toch veel hipper kunnen? Moeders, eat your heart out met pure, maar vooral mooie essentials voor je kleintje.

Voor MaeMae schoten wij de nieuwe winter collectie met een tiental baby’s. Hoe je ze ook draait of keert, het blijven prachtige plaatjes. Zie enkele campagne foto’s hieronder.

Zulke mooie foto’s! Mijn complimenten!

Imke Roodhart
Co-owner

Names4Ever

En weer terug naar beauty, of ja fashion. Names4Ever is sinds 2007 uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Zij leveren aan consumenten en bedrijven in binnen- en buitenland. Heb je een naamsieraad? Grote kans dat deze van Names4Ever komt.

Voor de Kerst campagne schoten wij foto en film content die voornamelijk ingezet gaan worden op social media. Denk aan Instagram Stories en reguliere ads op Facebook. De campagne zal deze maand van start gaan dus we kunnen nog even niets meer laten zien dan BTS materiaal. Houdt onze socials dus goed in de gaten!

Lavans

Heb je er al eens over nagedacht waar het eten wat je uit de supermarkt haalt geproduceerd wordt? Nee he. Daar sta je niet gauw bij stil maar één ding is hier heel belangrijk, hygiëne. Lavans is al 90 jaar expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne. Zoals zij zelf al zeggen; wij zijn geen wasserij, wij hebben een wasserij. Hartstikke modern en innovatief. Zelfs uit China komen ze spieken bij hun!

In opdracht van Sterk Reclamebureau produceerden wij een corporate film waarin het proces van A tot Z wordt weergeven van kleding in de food sector. Elk schakel is mega belangrijk om bijv kruisbestuiving te voorkomen. De film is nog in de maak dus voor nu enkel BTS materiaal van de shootdag.

Let’s meet!

Ook op zoek naar een foto of videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.