fbpx

Skip links

Random September: In het Wilde Westen

De tijd vliegt mensen want we zitten alweer in Oktober. September was voor ons een hoop edit werk en aangezien ik 2 weken in Toscane en Ibiza zat voor mijn ander bedrijf Wanderbros hebben wij effectief maar 1 shoot vanuit Super Random gedaan. Let’s go!

In het Wilde Westen

We komen vaak op shoot locaties waarvan we denken, zozo. Dit was echter wel even van een andere categorie. We waren een soort van flabbergasted want opeens waren we beland in het Wilde Westen, maar echt. Een eindje verderop was alles in Marokkaanse stijl en ging je weer een deurtje verder kwam je in een oase. De eigenaar had alles zo goed en mooi nagebouwd, echt bizar. Daarbij was het een warme en zonnige dag wat het plaatje al helemaal compleet maakte.

We schoten hier de nieuwe High Summer en Back to School 2020 campagne voor Cowboysbag. Zoals je begrijpt, dit krijgen jullie pas volgend jaar te zien. Wel hebben we een aantal stills uit de video en foto’s van achter de schermen.

Documentaire voor sterrenrestaurant Monarh

Een keer wat anders als campagne shoots. Sinds begin 2019 waren we samen met Bureau Duizend Dingen bezig met de productie van een mini documentaire voor sterrenchef Paul Kappé van restaurant Monarh. Wie is de man achter al deze mooie gerechten? Wat maakt Monarh zo speciaal? Je ziet het allemaal in deze korte documentaire.

Let’s meet!

Ook op zoek naar een videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.