fbpx

Skip links

Random August: Supercars en campagne film voor nieuw tassenmerk

Augustus is nog steeds een vrij rustige maand maar daar hadden wij niet zo heel veel last van. Wij zitten namelijk ook veel op locatie bij reclamebureau’s en andere corporates voor edit-werk. Daar kunnen we het hier natuurlijk niet uitgebreid over hebben. Wat we wel kunnen uitlichten zijn de toffe shoots die wij mochten doen deze maand. Let’s go!

Meer dan 800 PK voor een brand shoot!

We trappen af met een de één van de snelste supercars ter wereld. We schoten namelijk voor het merk Sound Bucket Amsterdam. Een hiphop lifestyle merk die je dagelijks voorziet van nieuwe muziek op het YouTube kanaal met meer dan 25.000 abonnees. Het lifestyle merk benadrukt de “fast life” die de jonge generatie tegenwoordig leeft. Hier horen natuurlijk ook snelle wagens bij. We schoten met de McLaren 720S met meer dan 800 pk, een Ferrari 458 Italia en de Aston Martin Vanquish mede mogelijk gemaakt door PassionWithoutLimits waar we in het verleden ook al eens een film voor gemaakt hebben.

Campagnefilm voor Mister Miara

In opdracht van een nieuw vegan tassenmerk Mister Miara schoten wij eind augustus een aantal campagne films. Mister Miara is een nieuw en aanstormend tassen en accessoire merk die zich focust op sustainability. Zij onderscheiden zich doormiddel van het gebruik van full Vegan Leather en daarnaast zijn zij volledig PETA Approved. We verwachten ergens in Q4 het resultaat te kunnen delen op onze socials! 

“Super, super mooi! Echt heel goed gedaan.”

Robbin Kroesbergen

Let’s meet!

Ook op zoek naar een videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.