fbpx

Skip links

Random July: Snikheet PR event bij Sushisamba en een zwevend dessert

Juli overtrof juni als we het hebben over de temperaturen. Shooten met ca 40 graden is geen pretje kan ik je vertellen. Op productie gebied was het een tikkeltje rustiger als voorgaande maanden en dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat half Nederland in het buitenland zit. Desalniettemin hebben we niet stilgezeten want deze maand hebben we meer tijd kunnen besteden aan new business. Daarover later meer!

Een nieuwe showreel

We trappen af met een nieuwe showreel. Normaal gesproken maken we deze tegen het einde van het jaar om deze het nieuwe jaar in te knallen. Toch vonden we dat de huidige showreel niet voldeed en liet voor ons gevoel niet alles zien wat we kunnen. Alsnog zit niet alles erin wat we erin zouden willen. Simpelweg omdat de campagnes nog niet live zijn. Die bewaren we dus nog even voor de 2020 showreel 😉

PR event Patron Tequila

In opdracht van Sushisamba Amsterdam filmden we het PR event van Patrón Tequila. Gelukkig niet op de meest tropische dag van juli maar een dag ervoor. Alsnog konden we genieten van temperaturen van 35-40 graden. Lastig filmen maar soms moet je die knop gewoon omschakelen en gas geven.

Sfeervolle warme avond met een blik influencers wat opengetrokken werd. De vraag vanuit Sushisamba om hier een korte snackable aftermovie van te maken. Het resultaat volgt snel op onze socials.

“Super Random has been a pleasure to work with.
Collaborating with them has been very easy and they produce high end, high quality media for SUSHISAMBA Amsterdam! We look forward to our future collaborations with Super Random.”

Stephanie Yip

Nieuwe amuse Restaurant Monarh

In opdracht van Restaurant Monarh maakten we een short social video ter aankondiging van hun nieuwe zwevende amuse. #quantumphysics

Let’s meet!

Ook op zoek naar een videoproductie partner? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.