fbpx

Skip links

Random June: Cowboysbag, Bolsius en een sterren restaurant!

Juni is voorbij, de temperaturen liepen hoog op en dat hebben we geweten. Het was flink zweten met in totaal 5 producties voor uiteenlopende klanten. Lees verder om een kijkje te nemen in onze keuken.

Campagne video’s en corporate film Stimac

In opdracht van reclamebureau Sterk schoten wij een aantal campagne video’s en een corporate film voor Stimac. Stimac is al jaren een betrouwbare technische partner voor de gehele industrie in oost Brabant en noord Limburg. De social video’s zullen voornamelijk gebruikt worden voor het werven van nieuwe technische mensen. Daarnaast hebben we een corporate film geproduceerd voor algemeen gebruik.

“Het ziet er echt top uit! Dit is wat zowel Rob als ik voor ogen hadden. Heel goed gedaan!”

Lisa van Vijfeijken

Corporate film MRT Metals

We blijven nog even in de techniek want voor ijzer en metaalrecycling bedrijf MRT Metals schoten wij ook een corporate film. Een bedrijf dat zich bezighoudt met het inzamelen, demonteren en recyclen van oud ijzer & metalen. Een bijzondere ervaring tussen de meters hoge kranen en knipscharen. Het resultaat is hieronder te bekijken.

Mini docu Restaurant Monarh

En dan iets waar ik zelf helemaal weg van ben, mooi en lekker eten. Voor sterren restaurant Monarh mochten wij een mini documentaire produceren waarin we echt een kijkje geven in de keuken van chef Paul Kappé. Het resultaat zal nog even op zich laten wachten maar hieronder alvast een aantal BTS foto’s en een dish wat we tussendoor schoten.

Campagne video Cowboysbag

Sommige zullen het wellicht van vroeger kennen want dit premium leather brand bestaat al sinds 1980 en maakt onder meer handgemaakte lederen tassen voor dames en heren. Wij hebben de Spring/Summer 2020 campagne video geschoten. Je begrijpt het wel, het resultaat zal pas over een half jaar het licht zien. Voor nu een aantal BTS foto’s!

Product video’s Bolsius

We sluiten Juni af met één van de oudste producten van Nederland, Bolsius kaarsen. Opgericht in 1870 en inmiddels in bijna alle huishoudens te vinden. Wij schoten een aantal interne product video’s voor het merk.

Let’s meet!

Ook op zoek naar een productiehuis? Neem gerust contact met ons op via 0641024390 of mail naar hoi [at] superrandom.nl.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.